O nas

Naj se vam predstavimo ...

Restavracija Gaj Mozirje leži na čudoviti legi ob reki Savinji, ki s svojo čistostjo in bogastvom ribjega življa privablja ribiče in druge goste iz Slovenije in vse Evrope.

Restavracija je tik ob ekološko hortikulturnem biseru Mozirskem gaju, obdana z objekti Športnega parka Mozirje. Ravno zavoljo njega je bila restavracija tudi prvotno zgrajena, da je takratni Nogometni klub Elkroj Mozirje dobil potrebne prostore. V objektu sta bila tudi bife in kegljišče.

Restavracija Gaj je prvič odprla vrata 26. aprila 1978, istega dne, kot je bila otvoritev Mozirskega gaja. Ob borovcih, ki jo obdajajo, so generacije obiskovalcev desetletja uživale ob izbrani domači hrani, praznovanju življenjskih jubilejev in družinskih praznikov, v njej so si večno zvestobo obljubili mnogi Zgornjesavinjčani in drugi, saj je restavracija slovela po gostoljubju in odličnosti.

Po odhodu prejšnjega lastnika in nakupom objekta smo se odločili, da vse kvalitete, ki so bile pridobljene tekom štirih desetletij, nadgradimo, dvignemo na še višji nivo, nadaljujemo s tradicijo in gostinske storitve s sprejemljivimi cenami ponudimo svojim gostom.

Image
Gaj 15
Gaj 7
Gaj 4
Gaj 10
Gaj 2
Gaj 14
Gaj 16
Gaj 17
Gaj 18
Gaj 19
Gaj 13
Gaj 21
Gaj 3
Gaj 12
Gaj 6
Gaj 11
Gaj 8
Gaj 1
Gaj 20
Gaj 5
Gaj 9

Kontaktni obrazec

Kontaktirate nas lahko preko spodnjega obrazca.

Prosimo vnesite svoje ime in priimek.
Neveljaven e-mail.
Potrdite da niste robot
Osveži Neveljaven vnos

Kje smo

Cesta v Loke 7
3330 Mozirje, Slovenija
T: 059 195 735
E-mail: info@restavracijagaj.si

Delovni čas

Ponedeljek – četrtek in nedelja:
9:00 – 20:00

Petek in sobota:
9:00 – 21:00

O nas

Restavracija Gaj Mozirje leži na čudoviti legi ob reki Savinji, ki s svojo čistostjo in bogastvom ribjega življa privablja ribiče in druge goste iz Slovenije in vse Evrope.
Več ...

Jedilni list

EWeoljJJd

Naši partnerji

Logo beelandLogo skok